Ga voor snelle én kwaliteitsvolle pleisterwerken

Bij FDK kom je thuis voor zorgvuldige opvolging en realisatie van jouw bouw afwerking

Al meer dan 40 jaar specialiseren wij ons in pleisterwerken voor nieuwbouw en renovatie in heel Vlaanderen. Zowel nat pleisterwerk met dunpleister en dikpleister; als droog pleisterwerk (Gyproc) kunnen wij op korte termijn opstarten. Je mag rekenen op heldere informatie, een snelle planning en de beste prijzen.

binnenhuis plakwerken
Pleisterwerken door FDK aannemer in totaalafwerking uit Brugge

No nonsense advies en een vrijblijvende offerte voor uw pleisterwerken:

Wil je snel info en van start met jouw pleisterwerken?

binnenhuis plakwerken

Kwalitatieve plakwerken door ervaren stukadoors, voor particulier & KMO

Duurzaamheid is op meerdere manieren belangrijk voor onze klanten. We gebruiken hoogwaardige materialen en bereiden de ondergrond goed voor, zo bekomen we steeds heel duurzaam pleisterwerk. 

Je wanden zijn hierdoor perfect afgewerkt en goed beschermd tegen binnendringend vocht. Dat we in onze knowhow geloven behoeft geen twijfel. 

Dit is ook wat je van ons mag verwachten: expertise en kwaliteit.

Neem het niet van ons, maar van onze klanten aan

Vanaf het eerste contact met het bedrijf FDK hadden we het gevoel dat we op de juiste golflengte zaten. FDK luisterde goed naar onze wensen en begreep heel snel dat we hoge verwachtingen hadden qua afwerking voor onze nieuwbouwwoning. Deze werden dan ook volledig ingelost. Eenmaal de werken gestart, kregen we een goeie opvolging op de werf, timing was zoals afgesproken, communicatie was top! De werf lag er ook telkens netjes bij wat ons een gerust gevoel gaf. We waren zo tevreden van de pleisterwerken dat we ook niet getwijfeld hebben om de schilderwerken door FDK uit te voeren. De combinatie is ideaal. Kortom: echte Meesters in afwerking.
Annelies Sanders, particuliere klant

Als ondernemer ben ik altijd opzoek naar prijs/kwaliteit de beste deal. Ik heb verschillende bedrijven gecontacteerd voor het renoveren van onze gebouwen en met de vraag naar een showroom concept.

FDK speelde daarbij heel kort op de bal. Binnen enkele dagen zijn ze vrijblijvend met een enkele interne specialisten onze infrastructuur komen inspecteren tot in het kleinste detail alvorens een gedetailleerde offerte op te maken. Op mijn vraag om een showroom binnen ons bedrijfsgebouw te creëren werd er gebrainstormd en had ik al snel een positief gevoel over hun plan van aanpak en communicatie.

Na een week zijn ze opnieuw ter plaatste geweest met een offerte en enkele illustraties. Voor mij is dit belangrijk dat ik niet zomaar een offerte via mail ontvang, maar dat er een persoonlijke aanpak is waarbij alles duidelijk wordt omschreven zonder valse beloftes over wanneer de werken gerealiseerd kunnen worden. Binnen 2 weken heb ik mijn handtekening onder de offerte geplaatst.

De werken zijn perfect op tijd gestart zoals beloofd, er werd een wekelijks update gegeven over de stand van zaken door de projectleider en alles verliep zoals gepland. De werknemers waren ook respectvol en beleefd t.o.v. ons en potentiële klanten die elke dag over de vloer komen. Ik hamer ook op netheid en ik kan alleen maar bevestigen dat elke dag alles werd opgekuist volgens de regels van de kunst.

Na enkele weken werd de deadline bereikt en dit binnen de vooropgestelde termijn. Geen dag te vroeg en geen te laat, dus binnen FDK weten ze perfect waarmee ze bezig zijn. Op het gebied van facturatie en voorschotfacturen verliep dit digitaal met de juiste referentie naar de juiste offertes en vooral aan de afgesproken prijs.

Ik wil het team van FDK nogmaals bedanken voor hun professionele aanpak, duidelijke communicatie, scherpe prijzen, creatieve ideeën, kwalitatieve afwerking en dat ze van hun woord zijn.

Doe zo verder!

Matthias Van Oost, Powercars

Uitgepleisterd?

Mooi zo! Dan is je wand en pand klaar voor verdere afwerking.
Vraag ook ons advies en scherpe prijs voor schilder- of schrijnwerken.