Particuliere pleisterwerken Brugge

Wij zijn jouw professionele partner voor het inrichten en renoveren van je particuliere huis of appartement. Wat het interieur of de buitenzijde van je woning ook nodig heeft...

referenties in pleisterwerk

ontvang jouw gratis offerte

Wanneer je ons contacteert, gaan we zo snel mogelijk aan de slag om je persoonlijk terug te contacteren en op basis van je vraag een afspraak in te boeken. 

We bekijken dan samen alle parameters die een accurate prijs en mogelijke planning kunnen bundelen in een offerte.

Vul het formulier dus zo zorgvuldig mogelijk in en we contacteren je binnen de twee werkdagen.

meesters in pleisterwerk

FDK specialiseert zich sinds jaren in kwalitatief pleisterwerk.
Voor elk project gaan we samen inschatten hoe dit het best kan worden toegepast, voor een maximaal resultaat.

Kwaliteit als garantie

Doordat we hoogwaardige materialen gebruiken en de ondergrond goed voorbereiden, bekomen we steeds een heel duurzaam resultaat. Zowel je buitengevels als binnenwanden zijn hierdoor goed beschermd tegen binnendringend vocht. Dat we in onze knowhow geloven behoeft geen twijfel. Met een extra afwerkende bovenlaag en een regelmatige controle van de staat van je gevel door onze leveranciers, bieden wij een garantie van 10 jaar op je gevelbekleding.

wat mag je bij FDK verwachten?

eerste contact

Neem contact met ons op en wij sturen een projectverantwoordelijke die bij je langs komt. Samen bespreken we je plannen, wensen, mogelijkheden en voorziene budget. Op basis van dit gesprek zenden we je een duidelijke prijsofferte op.

start van het project

Kies je om je project in onze zorgvuldige handen te leggen? FDK is gespecialiseerd in totaalconcepten. Bij akkoord wordt de planning opgemaakt en de nodige werken vastgelegd.

vooruitgang

Als klant krijg je professioneel advies bij je materiaalkeuze. Bij onze vaste leveranciers, die we met veel zorg voor jou selecteerden op basis van kwaliteit en onberispelijke service, kan je volop kiezen uit hun ruime en gevarieerde collecties.

afwerking & opvolging

Eens de werken gestart door ons team ervaren vakmensen kan je voor alle communicatie steeds terecht bij jouw projectverantwoordelijke, en dit tot eventuele naverkoop.

start vandaag jouw mooie project