Pleisterwerken Brugge

Vraag jouw gratis offerte​

Hoe werkt pleisterwerken FDK?

Wanneer je ons contacteert, gaan we zo snel mogelijk aan de slag om op basis van je vraag een afspraak in te boeken. 

We bekijken samen alles om een accurate prijs en mogelijke planning te bundelen in een duidelijke en gedetailleerde offerte.

Vul het formulier dus aub zo zorgvuldig mogelijk in en we contacteren je binnen de twee werkdagen.

Pleisterwerk referenties

Kwalitatieve pleisterwerken met garantie

Doordat we hoogwaardige materialen gebruiken en de ondergrond goed voorbereiden, bekomen we steeds een heel duurzaam resultaat. Zowel je buitengevels als binnenwanden zijn hierdoor goed beschermd tegen binnendringend vocht. Dat we in onze knowhow geloven behoeft geen twijfel. Met een extra afwerkende bovenlaag en een regelmatige controle van de staat van je gevel door onze leveranciers, bieden wij een garantie van 10 jaar op je gevelbekleding.

Wat mag je van pleisterwerken FDK verwachten?

Eerste contact en offerte pleisterwerken

Neem contact met ons op en één van onze projectverantwoordelijken komt je bezoeken. Samen bespreken jullie je plannen, wensen, mogelijkheden en voorziene budget. Op basis van dit gesprek bezorgen we je een duidelijke en gedetailleerde prijsofferte voor je pleisterwerken.

Planning van de pleisterwerken

Kies je ervoor om je pleisterwerk in onze zorgvuldige handen te leggen? FDK is gespecialiseerd in totaalafwerking, dus ook in pleister- en schilderwerken. Bij akkoord wordt de planning opgemaakt en de nodige werken in kaart gebracht.

Start van de pleisterwerken

Bij FDK krijg je ook professioneel advies bij je materiaalkeuzes. Bij onze vaste leveranciers, die we met veel zorg voor jou selecteerden op basis van kwaliteit en onberispelijke service, kan je volop kiezen uit hun ruime en gevarieerde collecties.

Afwerking & opvolging van de pleisterwerken

Eens de werken gestart zijn door ons team van ervaren vakmensen, kan je voor alle communicatie steeds terecht bij jouw persoonlijke projectverantwoordelijke. Ook na voltooiing van de pleisterwerken.

Start vandaag nog jouw pleisterwerk project