totaalafwerking projecten met FDK

Heb je als architect of interieurinrichter nood aan een ervaren uitvoerder van jouw ontwerpen en plannen? Ben je als bouwheer of aannemer op zoek naar een betrouwbare partij voor de realisatie van een project?
Als ervaren partner van bouwbedrijven en projectontwikkelaars, zorgen wij voor de realisatie van alle interieur- en exterieurwerken voor grotere bouwprojecten. De omvang en specialisatie van ons team maakt dat wij opeenvolgende werkzaamheden snel en op grote schaal kunnen leveren. We vormen een betrouwbare partner met respect voor de gemaakte afspraken, budgetten en deadlines. Zoek je een partij met lange termijn engagement die je ontzorgt in de keuzestress en uitvoering? Kies voor FDK en ga voor succes.

meesters in totaalafwerking

FDK specialiseert sinds jaren in kwalitatieve totaalafwerking. Voor elk project gaan we samen inschatten hoe dit het best kan worden toegepast, voor een maximaal resultaat.

partner in de beste keuzes

Wij zorgen dat je totaalproject beschikt over een van onze ervaren teams. Jij geeft aan welke materialen, stijl en uitstraling je voorkeur wegdraagt en wij zorgen voor een perfecte hoogkwalitatieve uitvoering.

complete ontzorging

Reken in elk project op een volledige ontzorging van start tot finish. Je kan bogen op een vlotte opvolging van de werken, bijgestaan door een ervaren projectverantwoordelijke die het directe aanspreekpunt is voor al je vragen.

wat mag je bij FDK verwachten?

eerste contact

Neem contact met ons op en wij sturen een projectverantwoordelijke die bij je langs komt. Samen bespreken we je plannen, wensen, mogelijkheden en voorziene budget. Op basis van dit gesprek zenden we je een duidelijke prijsofferte op.

start van het project

Kies je om je project in onze zorgvuldige handen te leggen? FDK is gespecialiseerd in totaalconcepten. Bij akkoord wordt de planning opgemaakt en de nodige werken vastgelegd.

vooruitgang

Als klant krijg je professioneel advies bij je materiaalkeuze. Bij onze vaste leveranciers, die we met veel zorg voor jou selecteerden op basis van kwaliteit en onberispelijke service, kan je volop kiezen uit hun ruime en gevarieerde collecties.

afwerking & opvolging

Eens de werken gestart door ons team ervaren vakmensen kan je voor alle communicatie steeds terecht bij jouw projectverantwoordelijke, en dit tot eventuele naverkoop.

referenties in projecten met
professionele partners

laat ons kennismaken

Deel via de invoer hiernaast jouw basis gegevens met ons en we nemen snel persoonlijk contact op. We maken een afspraak en zien waar de match zit in onze samenwerking. Dat we een duidelijke meerwaarde kunnen realiseren, daarvan zijn we overtuigd.

start vandaag onze mooie samenwerking