contacteer FDK

monnikenwerve 53, 8000 brugge

e. info@fdk.be
t. 050 55 29 35

ma-vr 8:30u - 17:00u

vul het formulier hieronder zorgvuldig in en we contacteren U binnen de twee werkdagen.

wat zeggen ze over FDK?

Vanaf het eerste contact met het bedrijf FDK hadden we het gevoel dat we op de juiste golflengte zaten. FDK luisterde goed naar onze wensen en begreep heel snel dat we hoge verwachtingen hadden qua afwerking voor onze nieuwbouwwoning. Deze werden dan ook volledig ingelost. Eenmaal de werken gestart, kregen we een goeie opvolging op de werf, timing was zoals afgesproken, communicatie was top! De werf lag er ook telkens netjes bij wat ons een gerust gevoel gaf. We waren zo tevreden van de pleisterwerken dat we ook niet getwijfeld hebben om de schilderwerken door FDK uit te voeren. De combinatie is ideaal. Kortom Meesters in afwerking.
Annelies Sanders, particuliere klant

Je wil jouw producten natuurlijk zo goed en professioneel mogelijk toegepast zien. Bij FDK kunnen we steevast de gerealiseerde projecten passeren en fier wijzen naar de stralende vlakken waar onze verf of gevelisolatie werd aangebracht.

Dat is voor ons een kwalitatieve en duurzame samenwerking en bovenal een partner waarmee we samen kunnen groeien in de toekomst.

Koen Bouckaert, Sijs,
deco leverancier

Wij hebben FDK ingeschakeld voor buitenschilderwerken aan onze woning. Het personeel heeft veel vakkennis, werkt snel en nauwkeurig.
Na de werken werd alles heel netjes opgeleverd.

De communicatie is ook steeds vlot en vriendelijk verlopen. Wij zijn alleszins heel tevreden over het resultaat.

Dit is het bedrijf die je nodig hebt en voor het volgend project schakelen we hen zeker terug in.

Katja Van Severen, particuliere klant
De jongens hebben fantastisch werk geleverd! Zo zijn er nog weinig: welopgevoede, vriendelijke en harde, professionele werkers. Daar horen jullie (projectleiders) natuurlijk ook bij, alsook de lieve man die mijn plafond heeft hersteld. Hartelijk dank voor jullie geduld, voor de prachtig geschilderde muren, plafonds, ramen en deuren, en het herstelde plafond!
N.D., particuliere klant, Brussel

Als ondernemer ben ik altijd opzoek naar prijs/kwaliteit de beste deal. Ik heb verschillende bedrijven gecontacteerd voor het renoveren van onze gebouwen en met de vraag naar een showroom concept.

FDK speelde daarbij heel kort op de bal. Binnen enkele dagen zijn ze vrijblijvend met een enkele interne specialisten onze infrastructuur komen inspecteren tot in het kleinste detail alvorens een gedetailleerde offerte op te maken. Op mijn vraag om een showroom binnen ons bedrijfsgebouw te creëren werd er gebrainstormd en had ik al snel een positief gevoel over hun plan van aanpak en communicatie.

Na een week zijn ze opnieuw ter plaatste geweest met een offerte en enkele illustraties. Voor mij is dit belangrijk dat ik niet zomaar een offerte via mail ontvang, maar dat er een persoonlijke aanpak is waarbij alles duidelijk wordt omschreven zonder valse beloftes over wanneer de werken gerealiseerd kunnen worden. Binnen 2 weken heb ik mijn handtekening onder de offerte geplaatst.

De werken zijn perfect op tijd gestart zoals beloofd, er werd een wekelijks update gegeven over de stand van zaken door de projectleider en alles verliep zoals gepland. De werknemers waren ook respectvol en beleefd t.o.v. ons en potentiële klanten die elke dag over de vloer komen. Ik hamer ook op netheid en ik kan alleen maar bevestigen dat elke dag alles werd opgekuist volgens de regels van de kunst.

Na enkele weken werd de deadline bereikt en dit binnen de vooropgestelde termijn. Geen dag te vroeg en geen te laat, dus binnen FDK weten ze perfect waarmee ze bezig zijn. Op het gebied van facturatie en voorschotfacturen verliep dit digitaal met de juiste referentie naar de juiste offertes en vooral aan de afgesproken prijs.

Ik wil het team van FDK nogmaals bedanken voor hun professionele aanpak, duidelijke communicatie, scherpe prijzen, creatieve ideeën, kwalitatieve afwerking en dat ze van hun woord zijn.

Doe zo verder!

Matthias Van Oost, Powercars