offerte aanvragen

Vul het formulier hieronder zorgvuldig in en we contacteren je zo spoedig mogelijk terug.

Hoe meer informatie je ons kan meegeven, des te accurater we ons antwoord reeds kunnen voorbereiden.

Nog vragen? Bekijk de FAQ; stel ze in het formulier of contacteer ons rechtstreeks via info@fdk.be of 050 55 29 35 

wat zeggen ze over FDK?

Vanaf het eerste contact met het bedrijf FDK hadden we het gevoel dat we op de juiste golflengte zaten. FDK luisterde goed naar onze wensen en begreep heel snel dat we hoge verwachtingen hadden qua afwerking voor onze nieuwbouwwoning. Deze werden dan ook volledig ingelost. Eenmaal de werken gestart, kregen we een goeie opvolging op de werf, timing was zoals afgesproken, communicatie was top! De werf lag er ook telkens netjes bij wat ons een gerust gevoel gaf. We waren zo tevreden van de pleisterwerken dat we ook niet getwijfeld hebben om de schilderwerken door FDK uit te voeren. De combinatie is ideaal. Kortom Meesters in afwerking.
Annelies Sanders, particuliere klant

Je wil jouw producten natuurlijk zo goed en professioneel mogelijk toegepast zien. Bij FDK kunnen we steevast de gerealiseerde projecten passeren en fier wijzen naar de stralende vlakken waar onze verf of gevelisolatie werd aangebracht.

Dat is voor ons een kwalitatieve en duurzame samenwerking en bovenal een partner waarmee we samen kunnen groeien in de toekomst.

Ewout Bouckaert, Sijs,
deco leverancier

Bij FDK kan je volledig naar jouw mogelijkheden meegroeien. Ik kwam er terecht in een functie waarvan ik vond dat ze nu eenmaal aanleunde bij mijn capaciteiten, zonder meer.
Na een tijdje bleek dat ik veel meer kon betekenen in het team en zo begon ik ook zelf te geloven in doorgroeimogelijkheden.

Dat ik zou staan waar ik vandaag sta, dat had ik toen eigenlijk niet voor mogelijk geacht. Het is duidelijk een 'triple win' want voor zowel FDK, mezelf als de eindklant betekent dit allemaal een meerwaarde.

Maxime Duboccage, medewerker