over FDK

Wij zijn een totaalaanbieder in afwerking en gespecialiseerd in het renoveren, verfraaien en inrichten van interieurs en exterieurs van woningen, kantoren, winkels en horecapanden.

Van de inrichting van een compleet kantoorpand tot plaatsen van je droomkeuken; ons team gespecialiseerde vakmensen pakt jouw project met enthousiasme aan en levert een perfect resultaat af.

Gestart als schildersbedrijf, zijn we doorheen de jaren uitgegroeid tot een complete interieurbouwer. We verzorgen interieurwerken voor particulieren en bedrijven, en vormen bovendien een zorgvuldige partner ten uitvoer voor architecten en interieurinrichters. Ook bouwbedrijven, projectontwikkelaars en publieke instanties kunnen voor grotere  opdrachten bij ons aankloppen.

visie

We blijven innoveren om te kunnen voldoen aan de steeds veranderende markt en volgen de nieuwste technische ontwikkelingen en trends op de voet. Onze knowhow, gedrevenheid naar meesterschap en jarenlange ervaring geeft ons de mogelijkheid om klassieke en hedendaagse hoogkwalitatieve interieurs te realiseren.

Met verschillende specialisaties onder één dak staan we graag in voor totaalinrichting, waarbij ontzorgen centraal staat. Ons team wordt jouw team, vakkundig gestuurd door een projectverantwoordelijke, van start tot finish.

wat mag je bij FDK verwachten?

Totaalprojecten

het meesterlijke uitdenken én uitvoeren van projecten en totaalconcepten; dat is waar we bij FDK meesters in zijn.
Jouw renovatie of project afwerking van A tot Z. 

We hebben hiervoor alle profielen in huis, met persoonlijke ervaring en expertise; en versterking in teamverband.

Ontdek hoe jouw project bij ons in goede handen is tot integrale afwerking en tevredenheid.

eerste contact

Neem contact met ons op en wij sturen een projectverantwoordelijke die bij je langs komt. Samen bespreken we je plannen, wensen, mogelijkheden en voorziene budget. Op basis van dit gesprek zenden we je een duidelijke prijsofferte op.

start van het project

Kies je om je project in onze zorgvuldige handen te leggen? FDK is gespecialiseerd in totaalconcepten. Bij akkoord wordt de planning opgemaakt en de nodige werken vastgelegd.

vooruitgang

Als klant krijg je professioneel advies bij je materiaalkeuze. Bij onze vaste leveranciers, die we met veel zorg voor jou selecteerden op basis van kwaliteit en onberispelijke service, kan je volop kiezen uit hun ruime en gevarieerde collecties.

afwerking & opvolging

Eens de werken gestart door ons team ervaren vakmensen kan je voor alle communicatie steeds terecht bij jouw projectverantwoordelijke, en dit tot eventuele naverkoop.

het FDK team

Het FDK-team omvat een 100-tal goed geschoolde en ervaren vakmensen en specialisten in onderaanneming. Zij werken zowel in directe opdracht als in samenwerking met professionals in de interieurbouw.
Hun vakkennis, efficiëntie en gedrevenheid naar een perfecte afwerking zorgt ervoor dat zelfs de meest ingewikkelde projecten tot een prachtig resultaat worden gebracht.

Wat de opdracht ook inhoudt, alle werken worden steeds met precisie, kwaliteitsvolle materialen en respect voor deadlines en eventuele bewoners of bedrijfswerking uitgevoerd. Voortdurende opleidingen en het aanscherpen van hun productkennis en technieken door leveranciers waar FDK mee samenwerkt, zorgen ervoor dat de meest creatieve ontwerpen of werken waar snelheid cruciaal is probleemloos aangepakt worden.

Frank deketelaere

oprichter

Sven Deketelaere

bestuurder

Maxime Duboccage

sales manager

Chris Roose

project manager b2c & zorgsector

Dominiek Depuydt

account manager

A7305966-web

Rien Vandenberghe

calculator

Maarten Vandenbulcke

projectleider

A7305959-web

Sam Verzeele

projectleider

DSC03198_web

Toon Vermeire

projectleider

Tamara tamsin

project administratie

Natacha Cresis

financiële & HR administratie

Stijn Verplancke

marcom & office manager

Bovendien ziet het FDK-team graag hun rangen aangroeien met nieuwe leden, die ze verder kunnen opleiden om op dezelfde meesterlijke wijze de binnen- en buitenzijde van woningen, bedrijven en horecapanden met maatwerk tot perfectie te brengen. Heb je interesse om deel te worden van het FDK-team? Aarzel dan niet en ontdek onze vacatures of zend ons je spontane sollicitatie.

waarom FDK

Meesters in uitvoering

Als vaklui en specialisten leveren wij maatwerk en staan we in voor een perfecte afwerking tot in de kleinste details. Onze vakkennis, ervaring en inzicht vormen de belangrijkste meerwaarde in jouw project.

Vlotte opvolging

Jouw project wordt ook ons project? Reken dan op een duidelijke offerte, helder en praktisch advies, een zorgvuldige opvolging van jouw project en een vlot toegankelijk aanspreekpunt voor al je vragen.

Vertrouwen & respect

Werken voor particulier of professioneel? Maakt niet uit. We werken in volledig vertrouwen, met respect voor gemaakte afspraken en een strakke opeenvolging van verschillende werken door één team.

Eerlijke prijzen

Door de hele brede waaier aan specialisaties in ons team hebben wij alle werken in eigen beheer. Dit zorgt voor kortere werktijden, een hoge kwaliteitscontrole en uitvoering tegen correcte prijzen.

bij FDK kan je volledig naar jouw mogelijkheden meegroeien