pleisterwerken brugge

FDK specialiseert zich al meer dan 40 jaren in kwalitatieve pleisterwerken in Brugge en ver daarbuiten.
Voor elke bepleistering overleggen we samen alle opties. Zo bekomen we voor elke specifieke situatie het best mogelijke resultaat.

Benieuwd naar de opties voor jouw pleisterwerken?

pleisterwerken

Zowel binnen- en buitenpleisterwerk als bekleding van gevels met crepi maken deel uit van onze specialisatie.
Door onze professionele manier van bepleisteren en het gebruik van kwaliteitsvolle materialen krijgt jouw pand een bepleistering met gelijkmatige structuur en een hoge hechting.
Onze pleisterwerken hebben gegarandeerd een uiterst egaal oppervlak, met strakke hoeken en perfect glooiende afrondingen.

Pleisterwerken Brugge - FDK - bepleistering zolder 001

pleisterwerken met eerlijk advies

Het kleurenpalet van pleisterwerken en crepi is groot, waardoor we je woning, kantoor, winkel of horecaruimte volledig volgens jouw smaak kunnen pleisteren. Welke stijl of uitstraling je ook zoekt, we overleggen uitgebreid met jou over je voorkeuren en staan je graag bij met advies op basis van onze vakkennis en jarenlange ervaring in pleisterwerken.

Pleisterwerken Brugge - FDK - binnenpleisterwerken 001

pleisterwerken met gegarandeerde kwaliteit in de afwerking

Doordat we hoogwaardige materialen gebruiken en de ondergrond goed voorbereiden, bekomen we steeds een heel duurzaam pleisterwerk. Zowel je buitengevels als binnenwanden zijn hierdoor goed beschermd tegen binnendringend vocht. Dat we in onze knowhow geloven behoeft geen twijfel. Met een extra afwerkende bovenlaag en een regelmatige controle van de staat van je gevel door onze leveranciers, bieden wij een garantie van 10 jaar op je gevelbekleding.

referenties in pleisterwerk

Onze werkwijze voor pleisterwerken

1. Voorbereiding van de ondergrond:

Voordat we pleister aanbrengen, moet de ondergrond goed worden voorbereid. Dit kan onder meer het verwijderen van stof, vuil, losse deeltjes en eventueel oude pleisterlagen omvatten. Eventuele scheuren of gaten worden eerst gerepareerd.

 

2. Aanbrengen van de pleisterlaag:

Nadat de ondergrond is voorbereid, wordt de pleisterlaag aangebracht. Dit kan handmatig worden gedaan door een vakman die de pleister met een troffel aanbrengt, of het kan machinaal worden aangebracht voor grotere oppervlakken.

3. Schuren en gladmaken van de pleister:

Na het aanbrengen van de pleister wordt het oppervlak geschuurd en gladgemaakt. Dit zorgt voor een gelijkmatige en aantrekkelijke afwerking.

4. Droogtijd pleisterwerken:

Pleister heeft tijd nodig om te drogen en uit te harden. De droogtijd kan variëren afhankelijk van factoren zoals de dikte van de pleisterlaag, de omgevingstemperatuur en vochtigheidsniveaus.

5. Afwerking van de pleister:

Na het drogen van de pleisterlaag gaan we over tot de afwerking. Dit kan het schilderen, behangen of op een andere manier decoreren van de wanden en plafonds omvatten.

6. Specialistische pleisterwerken:

Indien je dat wenst kunnen we ook nog een stapje verder gaan, bijvoorbeeld door het aanbrengen van sierpleister, zoals stucwerk met een decoratieve textuur of patronen.

7. Herstel en onderhoud van pleisterwerken:

In de loop van de tijd kunnen muren en plafonds beschadigd raken door slijtage, stoten of andere factoren. Wij voeren ook pleisterwerken uit als herstel- en onderhoudswerkzaamheden om de oorspronkelijke afwerking te herstellen.

We staan garant voor een hoogwaardige, gedetailleerde  & duurzame uitvoering & afwerking van je pleisterwerken. Zo ben je verzekerd van vele jaren plezier van onze perfect uitgevoerde bepleistering.

Zoek je iets anders dan pleisterwerken?

We helpen je ook met volgende renovaties: