schrijnwerken brugge

FDK specialiseert zich sinds jaren in kwalitatief schrijnwerk.
Voor elk project gaan we samen inschatten hoe dit het best kan worden toegepast, voor een maximaal resultaat.

Heb je nood aan een herindeling van je ruimtes met gipsplaten binnenwanden of wens je het geheel te voorzien van valse plafonds? Moet je nieuwbouw of renovatiewoning uitgerust worden met nieuw houtwerk, vloeren en ingebouwde kasten? Op zoek naar een installateur van sanitaire of akoestische wandpanelen?

Reken alvast op professionele bijstand in de keuze van jouw materialen, een zorgvuldige uitvoering met oog voor detail en een stevige portie vakmanschap voor een prachtig en duurzaam resultaat. 

interieurafwerking van a tot z

Als meesters in interieurbouw staan we in voor alle soorten schrijnwerk. Ons team levert alles in hout, voorzien van een nauwkeurige en uiterst verzorgde afwerking. Zo zorgen we voor het vakkundige plaatsen van ramen en deuren, voorzien we je ruimtes van alle nodige ingemaakte kasten, badkamermeubilair en een keuken op maat.

vloerbekleding tot plafond

Ook voor het leggen van zachte vloerbedekking zoals houten vloeren en parket, vloeren in pvc, linoleum, kurk, laminaat en zelfs vast tapijt kan je bij ons terecht. Hebben je ramen nood aan verdere afwerking en bekleding? Vervolledig dan de plaatsing met raamdecoratie op maat, zoals gordijnen, lamellen en jaloezieën, of verschillende types zonwering.

referenties in schrijnwerk