totaalrenovatie brugge

FDK specialiseert sinds jaren in kwalitatieve totaalafwerking.
Voor elk project gaan we samen inschatten hoe dit het best kan worden toegepast, voor een maximaal resultaat.

FDK werkt nieuwbouw en renovatie àf

Van plan je nieuwbouw volledig in te richten en woonklaar te maken? Wil je je woning, kantoor of horecapand grondig renoveren en een totale make-over geven?

Dan zorgen wij dat je totaalproject beschikt over een van onze ervaren teams. We nemen je interieur integraal onder handen en zorgen voor een kwaliteitsvolle afwerking van de buitenzijde van je pand. Jij geeft aan welke materialen, stijl en uitstraling je voorkeur wegdraagt en wij zorgen voor een perfecte uitvoering.

FDK ontzorgt jouw bouwproject

Reken in elk geval op een volledige ontzorging van start tot finish. Gespecialiseerd in totaalinrichting, zorgen we voor een vlotte opeenvolging van de werken. Je wordt bijgestaan door een ervaren projectverantwoordelijke, die het directe aanspreekpunt is voor al je vragen.

Van materiaalkeuze tot aansluiting met nutsvoorzieningen

Wij staan in voor het vertalen van je wensen in een ontwerp en begeleiden je in je materiaalkeuzes. Ons team voert alle werken uit van pleisterwerken over schrijn- en schilderwerk, tot behangen, betegelen en het leggen van zachte en harde vloeren. In een vaste samenwerking zorgen we bovendien voor een vlekkeloos aansluiten van elektriciteit, sanitair en verwarming. Wij voeren uit en leveren perfectie tot in de kleinste details. Net zoals het hoort!

referenties in totaalafwerking