schilderwerken brugge

FDK specialiseert sinds dag één in kwalitatief schilderwerk.
Voor elk project gaan we samen inschatten hoe dit het best kan worden toegepast, voor een maximaal resultaat.

Wij staan in voor zorgvuldig binnen- en buitenschilderwerk van woningen, kantoren, winkels en horecaruimtes. Je kan op onze kennis en ervaring rekenen voor het perfect afwerken van één ruimte tot het schilderen van een volledige pand.

we staan je bij met het beste advies

Onze buitenschilderwerken worden steeds heel secuur aangepakt. Zo geven we de voorkeur aan kwaliteitsvolle materialen, een grondige inspectie en voorbereiding van de ondergrond, en het aanbrengen van een duurzame afwerkingslaag. Het gaat hier immers over een goede bescherming én de uitstraling van je woning of bedrijfspand. We bieden je bovendien, mits een optimale uitvoering en controle door onze leveranciers, 7 jaar garantie op geschilderd houtwerk.

FDK garandeert kwaliteit in de afwerking

Ons schilderwerk van binnenruimtes wordt gekenmerkt door een perfect eindresultaat. Met hoogwaardige, milieuvriendelijke verfsoorten en een uitgekiende kleurkeuze, die aansluit bij de stijl en het gebruik van je ruimtes, komen we tot een feilloze uitvoering. Ben je op zoek naar dat ietsje meer? Val dan terug op onze kennis van decoratief schilderwerk voor het realiseren van een opvallende accentmuur of het gebruik van speciale verftechnieken voor een unieke uitstraling van je interieur.

Schilderwerk of behangen: aan jou de keuze, aan ons de uitvoering

Naast schilderwerk kan je ook bij ons aankloppen voor het afwerken van je interieur met diverse soorten behang. Ook daar gaan we steeds voor een naadloos eindresultaat!

referenties in schilderwerk